هوش مصنوعی در امنیت

هوش مصنوعی در امنیت در الو سی ام اس

این روزها همه جا صحبت از قابلیت هایی است که هوش مصنوعی به کاربران ارائه می دهد. AI قادر به انجام کارهایی از قبیل تحلیل حجم‌ بالایی از داده‌ها، طراحی گرافیک و حتی برنامه‌نویسی امنیت است و از این رو بسیار مورد توجه عموم قرار گرفته‌ است.

امروزه با پیشرفت فناوری و اتصال شبکه داخلی به اینترنت جهت رفع نیازهای سازمان، تهدیدات سایبری نیز روز به روز در حال افزایش و پیشرفته‌تر شدن هستند. از طرفی مدت ها است که مجرمان فضای سایبری جهت تقویت حملات سایبری خود از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند. در نتیجه استفاده از این تکنولوژی جهت تامین امنیت سایبری ضروری است. در صورتی که از AI به خوبی در سیستم سازمان استفاده شود، می تواند به شناسایی خودکار تهدیدات پیچیده و بدافزارهای جدید در کمترین زمان ممکن بی انجامد و آن ها را مدیریت کند. همچنین ارسال هشدار و محافظت از داده های مهم از دیگر مزایای استفاده از هوش مصنوعی در سایبری است.

از جمله مزایای استفاده از اتوماسیون مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه سایبری:

<< تحلیل حجم وسیع تری از داده ها

>> یادگیری مداوم و بهبود مدیریت آسیب پذیری ها

>> کاهش خطای انسانی و تصمیم گیری بهتر

>> مقرون به صرفه بودن و به کارگیری کمتر از نیروی انسانی

>> کارایی و سرعت بالا و توانایی کار کردن به صورت شبانه روزی

سایبری نیز می‌تواند از این مزایا و توانایی‌های هوش مصنوعی بهره‌مند شود. از مهم‌ترین کاربردهای هوش مصنوعی در امنیت سایبری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هوش مصنوعی در امنیت در الو سی ام اس
1_ شناسایی و اولویت‌بندی تهدیدات :

مراکز هر سازمان، هر روزه تعداد زیادی هشدار امنیتی را دریافت می کنند که ممکن است بسیاری از آن ها به درستی تشخیص داده نشده باشند، در نتیجه وقت زیادی از کارکنان گرفته می شوند.

2_ استفاده از دانش هوش مصنوعی در نرم‌افزارهای ضدویروس و بالا بردن نقاط پایانی

بیشترین سطح حمله در شبکه‌های سازمان‌ها به نقاط پایانی سطوح آسیب پذیری هستند که در معرض بیشترین حملات قرار دارند. امن‌سازی  این لایه جهت جلوگیری از نفوذ به شبکه اهمیت بسیار بالایی دارد. بنابراین توصیه می‌شود که برروی هر سیستم از نرم افزارهای ضدویروس استفاده شود..

3- خودکارسازی برخی اقدامات

از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی می‌توان برای اتوماسیون کردن برخی وظایف تکراری، مانند پاسخ به حجم بالای هشدارهایی که خطر پایینی دارند، استفاده شوند . به سرعت در برابر این هشدارها عکس‌العمل نشان دهند.

4_ مقابله با حملات مبتنی بر هوش مصنوعی

گفتیم که امروزه بسیاری از هکرها از فناوری‌ هوش‌مصنوعی و یادگیری ماشین برای شناسایی حفره‌ها و نواقض امنیتی یک شبکه استفاده می‌کنند. بنابراین سازمان‌ها برای مقابله با این تهدیدات نیازمند این هستند که از دانش یادگیری ماشین جهت تامین سایبری خود استفاده کنند.

به اشتراک بگذارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *